IMG_9425 2

Trollsjön

Upplev tierps populära badplats, trollsjön. Utrustat med grillplats, badflottor, toalletter och parkering. Med sitt klara vatten är trollsjön omringat av vacker natur. Här kan du välja om du vill luta dig tillbaka på en sandstrand, gräsmatta eller klippa. Läs mer om trollsjön och hur du tar dig hit.

Padel

Få en härlig padelupplevelse hos Tierps PadelCenter av hög kvalitét. Anläggningen har sju inomhusbanor med panoramaglas varav två är singelbanor samt tre utomhusbanor varav en av dessa är en singelbana. På Tierps PadelCenter kan ni enkelt förskaffa er det som ni behöver inom padel. Vi har rack till dam, herr, junior, nybörjare som avancerad spelare. Även kläder och skor anpassad till padel finns hos oss. Hallen är av hög klass vad gäller b la belysning och akustik samt en takhöjd på ca 10 meter. Hallen är även utrustad med omklädningsrum för damer och herrar. Padel är en kul och social sport öppen för alla; barnfamiljen, pensionären, motionären, elitspelaren, barn och ungdomar. Läs mer om Tierps PadelCenter och boka bana här nedan. Varmt välkommen.

Tämnarån Kanot & Kajak

Söker du något att göra tillsammans med din familj, eller ska ni ha teambuilding med jobbet, klassen eller kompisgänget ? Då är en kanot-, kajaktur, eller teambuilding ett perfekt alternativ.  Det finns få saker som ger så mycket lugn och skapar en känsla av här och nu som att sakta paddla fram genom en naturskön miljö.  Tämnarån erbjuder med sitt lugna vatten och sina natursköna omgivningar just detta. Hyr kanot, kajak, fiskekajak eller båt och njut av en härlig naturupplevelse. Här kan du även boka teambuilding med roliga aktiviteter och lekar för alla åldrar. Välkommen att boka här nedan. 

Bio

Det är något magiskt med att gå på bio som i våran mening inte riktigt går att få till hemma. Känn doften av popcorn och glöm alla distraktioner här är det film som gäller! Varmt välkomna att besöka Tierps mysiga biograf. Läs mer och boka en filmupplevelse här nedan. 

Träning, utegym , motionsspår

Utegym: Runt om i kommunen finns ett antal utomhusgym, varav kommunen ansvarar för tre. Alla är välkomna att träna och det kostar ingenting. På utegymmen finns ett flertal stationer anpassade för att du ska kunna träna hela kroppen.