IMG_9425 2

SERVICE DYGNET RUNT

Hotell är bemannat dygnet runt och det finns alltid någon att vända sig till.

FRUKOST PÅ HOTELLET

Njut av vår frukostbuffé. Om du har bråttom eller behöver komma iväg tidigt, säg bara till i receptionen dagen innan så hjälper vi dig gärna med ett frukostpaket.

UPPLEV MAT & DRYCK

Vårat hotell erbjuder mat och dryck av hög kvalité. På hotellet finns en restaurang, bistro och bar. 

Bo på hotellet

  • Badrummet är utrustat med schampo, balsam och tvål.
  • Det finns hårtork på ditt rum.
  • Vi erbjuder kemtvättservice.
  • Det finns alltid möjlighet att dricka något värmande på rummet. De flesta rumkategorier inkluderar en bricka med vattenkokare samt kaffe och te. Om det inte finns på ditt rum så finns det kaffestation placerad i lobbyn. 
     

PARKERA HOS OSS

Vi erbjuder parkeringsplatser till våra hotell & reatauranggäster.

TILLGÄNGLIGHET

Hotell för alla. Om du reser med rullstol och behöver extra utrymme eller andra hjälpmedel ber vi dig kontakta oss i förväg. Vi planerar tillsammans med dig så att du får en bekväm vistelse i vårat anrika hotell. Vi har ett antal rum på hotellet som välkomnar dina djurvänner. Kontakta hotellet för att fråga om det finns lediga djurvänliga rum. 

KONFERENS MÖTEN & EVENT

Oavsett om du ska arrangera en konferens, ett mindre möte, en högtidig middag eller ett mingelevent finns det fantastiska möjligheter på vårat hotell. Vi har allt ifrån festvåning, utställningsytor, små och stora möteslokaler. Kökschefen föreslår en meny med välsmakande rätter. Upplev vår upskattade konferensfika.

Om oss

Anrika nya gästgivaregården Gästis i Tierp har drivits i 140 år som hotell, resturang och gästgiveri. Hos oss kan du bo mysigt till ett bra pris, äta en god hemlagad lunch, beställa catering eller låta oss ordna er fest. Konferenser för stora som små sällskap. Vi försöker bevara den gamla stilen även i det nya. Vårt mål är att alla ska trivas hos oss och känna sig hemma. Om det är någonting ni funderar över eller önskar boka, kontakta vår reception så hjälper vi er, .Ni kan även kontakta oss via mail eller sms. Välkomna in till oss!